Forest City Golf Hotel

RM80.00

Jalan Persiaran Golf 5, Forest City Golf Resort

Semak Kadar Pomo Sekarang!

SKU: 6411048 Category:

Description

Description

Jika anda ingin lari dari kesibukan bandar, cari tempat yang selesa dan tenang, tetapi juga boleh merasai sepenuhnya keseronokan Johor Bahru, Forest City Golf Hotel adalah hotel yang sesuai untuk anda.

Terdapat banyak tarikan popular di sekitar hotel termasuk Legoland, Taman Pantai Marina, Taman Air Keluarga, Jalan Komersial Bebas Cukai, Hibiscus Maze dan Padang Golf (Jack Nicklaus Legacy Course dan Liang Guo Kun Classic Course).

Hotel ini mempunyai sejumlah 298 bilik yang selesa dan luas (Wi-Fi percuma), dan kesemuanya mempunyai balkoni terbuka serta tingkap besar yang besar, membolehkan tetamu menikmati pemandangan golf 270 darjah. Kebanyakan bilik dilengkapi dengan tab mandi, manakala beberapa jenis bilik mempunyai bar mini percuma. Kolam renang infiniti luaran mempunyai pemandangan panoramik 180 darjah padang golf, yang menjadikannya tempat yang ideal untuk berehat selepas hari yang sibuk.

Kami menyediakan setiap tetamu dengan perkhidmatan berkualiti tinggi dan pelbagai kemudahan hiburan untuk membuatkan tetamu berasa seperti di rumah sendiri. Forest City Golf Hotel ialah pilihan pertama anda untuk masa lapang dan percutian.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forest City Golf Hotel”

Lokasi