Taman Mini Cameron Highlands adalah pusat pertanian dan tarikan pelancong yang terletak di luar Gohtong Jaya, berlokasi sedikit sebelum bandar di sepanjang jalan utama menuju puncak. Ia merupakan hentian popular bagi pengunjung, dengan kompleks utama yang dikenali sebagai ‘Taman di Langit’ yang mempunyai galeri membeli-belah produk tempatan, taman orkid, pusat penanaman bunga, restoran Korea, kedai kopi, dan restoran makanan laut Cina.

Bersebelahan dengan kompleks tersebut terdapat ladang strawberi, pasar sayur-sayuran, dan kedai cendawan organik. Di ladang strawberi, pengunjung boleh membeli atau memetik strawberi pada musimnya – aktiviti yang popular untuk kanak-kanak. Pasar sayur-sayuran menjual hasil tanaman yang ditanam di pusat ini serta produk-produk terhasil daripada strawberi termasuk jem dan popsicle. Pusat ini dibuka setiap hari dari jam 9 pagi hingga 6.30 petang (restoran tutup lebih lewat) dan tidak dikenakan bayaran masuk.\

Mini Cameron Highlands juga menawarkan pelbagai aktiviti rekreasi dan luar yang menarik. Anda boleh menikmati berjalan-jalan santai di taman-taman yang indah, mengunjungi kebun bunga yang menakjubkan. Dengan suasana yang tenang dan pemandangan yang menakjubkan, Mini Cameron Highlands adalah tempat yang sempurna untuk bersantai dan menikmati kehidupan di alam semula jadi.