Borneo Beach Villas

RM36.00

Pool Villa 161, Precinct Dillenia, Nexus Residence Karambunai, Off Jalan Sepangar Bay, Karambunai,

Semak Kadar Pomo Sekarang!

SKU: 746812 Category:

Description

Description

Yang terdiri daripada suite spa dan kolam renang, Borneo Beach Villas adalah harta depan pantai yang terletak di sepanjang pantai berpasir putih yang murni 7 km, terletak di landskap yang rimbun di sekitar Semenanjung Karambunai, dengan hujan lebat tropika berusia sejuta tahun dan keistimewaan Mount Kinabalu yang jauh 7 km sebagai latar belakang. Ia adalah 35 km (kira -kira 45 minit memandu) dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu dan 26 kilometer dari bandar, Gaya Street.

Setiap unit dilengkapi dengan penghawa dingin di semua bilik tidur, ruang tamu yang luas, dan dapur yang lengkap. Para tetamu boleh menikmati mandi stim peribadi dan jakuzi di suite spa atau berenang di kolam renang peribadi di vila kolam renang. Setiap unit menawarkan TV kabel percuma (saluran Astro) dan pemain DVD. Semua unit dilengkapi dengan Seaview Sunset yang luar biasa dari halaman belakang, atau balkoni peribadi dengan pemandangan laut yang menakjubkan.

Borneo Beach Villas mempunyai spa, gim, di restoran dan kafe tapak yang menawarkan pelbagai masakan yang lazat dan kopi yang baru dibancuh. Sebagai tambahan kepada kemudahan yang sangat baik, Borneo Beach Villas menyediakan perkhidmatan pengemasan penuh dengan kemudahan lengkap, linen, tuala, dan kelengkapan. Kedai Mini juga boleh didapati dalam penerimaan makanan ringan dan keperluan harian. Perkhidmatan Wi-Fi percuma boleh didapati di kawasan awam; WiFi Dongle tersedia untuk disewa atas permintaan. Kaunter maklumat yang terletak di Villa 161 menyediakan pelbagai aktiviti percuma dan sewa sukan untuk keseronokan tetamu. Kakitangan yang ramah kami berbahasa Inggeris, Melayu, dan Cina untuk memenuhi keperluan semua tetamu.

Memandangkan penjajahan sosial, prosedur pemeriksaan diri telah dilaksanakan. Panduan langkah demi langkah terperinci akan dihantar setelah tempahan disahkan. Di Borneo Beach Villas, keselamatan, keselesaan dan kepuasan tetamu adalah keutamaan kami.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Borneo Beach Villas”

Lokasi