Sojourn Guest House Melaka

RM180.00

No 63, Jalan Ujung Pasir

Semak Kadar Pomo Sekarang!

SKU: 548302 Category:

Description

Description

Terletak di Ujong Pasir Melaka, dengan hanya 2 minit memandu dari penyelesaian Portugis yang popular. Rumah tetamu Sojourn Melaka menyediakan penginapan dengan taman yang indah, tempat letak kereta peribadi percuma, dan dikurniakan restoran terkenal, Mama Kim Wellness Kitchen.
Semua bilik dilengkapi dengan penghawa dingin, TV skrin rata dengan “Mi TV Stick”, peti deposit keselamatan dan bilik mandi peribadi dengan tab mandi porselin yang unik.
3km jauhnya dari Jonker Street, dan 2km untuk sumur Hang Li Poh. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka kira -kira 10km dari rumah tamu Sojourn Melaka.
Idea reka bentuk utama Sojourn House adalah “Zaman Emas Melaka”. Reka bentuk bangunan itu didasarkan pada perahu layar, dengan hiasan dalaman dan perabot meniru struktur dalaman kapal kapal.
Perlu dinyatakan bahawa koridor garis masa Sojourn House menceritakan kisah -kisah indah interaksi Melaka dengan 4 dinasti pelayaran (Zheng He, Portugal, Holland & England), memberikan anda pemahaman yang lebih mendalam tentang Melaka dalam masa 10 minit.
Sojourn Guest House mempunyai sejumlah 44 bilik, masing -masing dengan wataknya sendiri. Selain daripada tab mandi seramik yang terkenal, bilik-bilik di lantai yang berbeza direka dengan perdagangan rempah yang penting dalam fikiran: ketumbar, kayu manis, kacang rama-rama & serai sebagai 4 rempah utama semasa Zaman Keemasan Melaka.
Menginap di Sojourn Guest House dijamin memberi ganjaran kepada anda dengan kelonggaran yang cukup dalam badan, minda dan jiwa, dengan penambahan pembelajaran tentang kota bersejarah yang indah di Melaka.
Ia sangat popular terutamanya kepada pasangan seperti tahap privasi yang tinggi dan elemen reka bentuk dalaman yang unik.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sojourn Guest House Melaka”

Lokasi