Siapakah kita, TempahHotel.com?

TempahHotel.com adalah laman web hotel dan resort tempahan dalam talian, terutamanya di Malaysia. Kami mempunyai banyak maklumat, gambar dan ‘ulasan untuk semua hotel di Malaysia, termasuk Hotel pelanggan peta dan alamat. Kami adalah rakan kongsi Agoda.com.my, yang merupakan syarikat terbesar perniagaan tempahan hotel dalam talian di Asia Pasifik. Anda boleh menghubungi kami 24×7 dan kami mempunyai pasukan profesional untuk menyokong anda sepanjang masa. TempahHotel.com terus membangun dan meningkatkan perkhidmatan kami harga tempahan bukan sahaja lebih rendah tetapi juga menyediakan anda promosi lebih menarik.

Jaminan tempahan

Tempahan terjamin melalui TempahHotel.com juga kini disokong dengan Jaminan Tempahan kami. Jika tempahan disahkan anda di hotel (yang mana anda telah dikeluarkan baucar a) tidak ada atau tidak boleh diberi penghormatan apabila anda tiba untuk mendaftar masuk dan tiada jenis bilik lain yang anda telah menempah boleh didapati, segera hubungi TempahHotel 24 jam kami Com Pusat Sokongan di nombor telefon (s) yang disenaraikan di baucer hotel anda. Agoda.com.my mempunyai Pakar Sokongan Pelanggan kami akan mengaturkan bilik di hotel lain yang mudah dan setanding. Agoda.com.my akan menampung kos komunikasi anda kepada, yuran pemindahan pejabat kami dan menawarkan diskaun 10% ke atas jumlah amaun tempahan anda.

Sekiranya anda tidak menerima hotel alternatif, Agoda.com.my akan membayar balik kepada akaun anda jumlah penuh tempahan ditambah dengan malam tambahan (bersamaan dengan kos sebenar yang penginapan 1 malam berdasarkan tempahan asal, termasuk sebarang bayaran dan cukai perkhidmatan) .

Diskaun sehingga 70% untuk tempahan dalam talian

Tempahan hotel melalui saluran dalam talian boleh menjimatkan perbelanjaan anda kerana kami mempunyai banyak tempahan setiap hari, ini boleh membantu kita berunding dengan hotel untuk diskaun kadar bilik 40-70% daripada kadar biasa. Kita boleh garuntee bahawa anda akan mendapat lebih murah daripada tempahan secara langsung dengan laman web hotel.

 

Dasar pembatalan

Melainkan dinyatakan secara khusus sebaliknya dalam polisi pembatalan itu, pembatalan yang diterima sebelum tempoh tersebut (s) atau tarikh (s) yang dinyatakan dalam polisi pembatalan akan dikenakan yuran pemprosesan bersamaan dengan USD$ 15 (setiap tempahan), bergantung kepada mata wang yang dipilih dan kadar pertukaran pada masa tempahan.

Sebarang pembatalan yang diterima selepas tarikh pembatalan yang dinyatakan dalam e-mel pengesahan (termasuk permintaan yang dibuat dalam tempoh ini) tertakluk kepada minimum bayaran pembatalan 1 (SATU) malam, kecuali jika anda diberitahu sebaliknya dalam e-mel pengesahan. Tambahan yuran pembatalan USD $ 15 TIDAK akan dikenakan dalam kes ini.

Kegagalan untuk tiba di hotel anda akan dianggap sebagai pembatalan lewat dan akan dikenakan yuran pembatalan sekurang-kurangnya satu (1) malam, atau lebih, setiap bilik, melainkan jika dinyatakan selainnya dalam e-mel pengesahan.

Sebarang perubahan kepada tempahan anda mesti dibuat melalui Agoda dan tidak secara langsung dengan hotel. Ini terpakai kepada perubahan tarikh, lanjutan penginapan, awal check out, kelewatan ketibaan atau pembatalan sebahagiannya penuh atau dalam. Sebarang masalah atau pertanyaan mengenai tempahan anda sebelum ketibaan atau semasa menginap di hotel hendaklah ditujukan kepada Agoda Pakar Sokongan Pelanggan kami. Kami mesti dimaklumkan mengenai semua pembatalan dalam waktu pejabat biasa kami dari 08: 00-18: 00 (GMT + 7).

Dasar Bayaran Balik

Untuk meminta bayaran balik, sila hubungi kami di mana-mana daripada yang berikut:

  • Tel: +44 (0) 20 3027 7900
  • E-mel credit@agoda.com
  • Pada menu Hubungi laman web kami.