Gold Coast Morib International Resort

3.6/5 rating (29 votes)
  • Bintang:
  • Daftar Masuk: 2:00 PM
  • Daftar Keluar: 12:00 PM
  • Bilangan Bilik: 400
Promosi Hotel

Semak Harga Diskaun

Foto Hotel dan Bilik

Gold Coast Morib International Resort
Gold Coast Morib International Resort
Gold Coast Morib International Resort
Gold Coast Morib International Resort
Gold Coast Morib International Resort

Kadar bilik dari

FROM MYR243

Alamat and Catatan Hotel

  • PT 294, Kawasan Kanchong Laut, Mukim Morib,, 42700 Banting

Gold Coast Morib International Resort 4 bintang ini menawarkan keselesaan dan kemudahan sama ada anda mempunyai urusan perniagaan atau bercuti di Banting. Hotel ini mempunyai segala-galanya yang anda perlukan untuk penginapan yang selesa. Kemudahan mesyuarat, Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran, kawasan merokok merupakan beberapa kemudahan yang ditawarkan. Bilik tamu direka untuk menyediakan tahap yang optimum keselesaan dengan hiasan menyambut dan beberapa menawarkan kemudahan yang selesa seperti, wayang dalaman, akhbar harian, pembuat kopi / teh, pancuran, kemudahan seterika. Melayan kemudahan rekreasi hotel, termasuk kolam renang (kanak-kanak), taman, kolam renang luar. Gold Coast Morib International Resort adalah pilihan yang sangat baik sesuai untuk memulakan Banting atau hanya berehat dan meremajakan.

Sama ada pilihan anda bilik baru kami atau Kondo, anda akan dapat menikmati pengalaman menarik yang tidak terkira banyaknya yang sejuk, selesa dan menyegarkan bayu laut manakala percutian anda di Gold Coast Morib Resort Antarabangsa.

Jenis Bilik

Suite Studio
Satu Suite Bali Style Studio elegan untuk penginapan seorang atau berpasangan terletak di Tower A datang dengan / katil berkembar raja dengan jakuzi peribadi.

2 Rooms Apartment
2 Rooms Apartment rayuan kami untuk keluarga mini / kumpulan. Pangsapuri-pangsapuri ini terletak di Menara C1 & amp; C2 dilengkapi dengan bilik tidur utama dan bilik tidur yang dilampirkan (berkongsi bilik mandi di antara), peti sejuk mini dan kemudahan makan di dewan hidup.

3 Rooms Apartment
3 Rooms Apartment kami adalah pilihan kegemaran untuk keluarga besar / kumpulan. Pangsapuri-pangsapuri ini terletak di Menara B dilengkapi dengan 3 bilik tidur dengan menarik direka, 2 bilik mandi, peti sejuk, tempat makan dan dewan hidup hanya untuk berehat dan banyak lagi.

Penthouse Suite
Sebuah suite eksklusif untuk bersiar-siar, pertemuan keluarga, majlis hari jadi, majlis persendirian, dan lain-lain

Lokasi Hotel

Semak di bawah untuk lokasi hotel di peta google.