Langkawi Perfume & Cosmetics Stores

Minyak wangi & kosmetik adalah beberapa yang paling dicari item untuk pelancong yang melawat Langkawi. Ini juga diketahui bahawa ini pulau bebas cukai akan mempunyai hampir semua jenama di dunia dipamerkan di sini pada harga yang berpatutan.
 
Sementara sebahagian besar kedai-kedai bebas cukai yang besar dan pusat membeli-belah di Langkawi akan mempunyai minyak wangi dan kosmetik sebagai salah satu saham utama mereka, tetapi jika anda mahu wangian pereka sebenar dan beberapa jenama khusus kegemaran anda, anda mungkin perlu melihat ke dalam kedai-kedai runcit khusus mereka.
 
Dan terdapat beberapa kedai khusus seperti di pulau itu. Pertama mari kita lihat ke dalam kedai-kedai khusus yang berdiri sendiri di Langkawi yang telah membuat nama mereka sendiri di pulau itu dan kemudian beberapa pusat membeli-belah dan pusat-pusat yang juga alasan memburu besar untuk minyak wangi (baik untuk lelaki & perempuan) dan produk kosmetik.
 
World Of Perfume (Bebas Cukai)
Terletak di Kuah, kedai itu telah beroperasi sejak tahun 1997. Pada mulanya mereka berhadapan dengan jam tangan, kamera, kosmetik, kesihatan & kulit badan produk, dan lain-lain pada ketika itu dikenali sebagai RTA Center. Kemudian sejak awal tahun 2000 mereka telah mengkhususkan diri dalam minyak wangi dan memperolehi nama Perdagangan dunia dari Perfume. Outlet di Kuah mempunyai kira-kira 1000 persegi. Ruang kaki.
 
Mereka telah mengimport pelbagai jenama dari dunia Timur dan Barat. Saham termasuk lebih 75 jenama termasuk kedua-dua bajet dan mewah minyak wangi. Beberapa jenama eksklusif & jarang berlaku termasuk Marc Jacobs, Prada, Thierry Mugler, Kenneth Cole dan Roberto Cavalli dan lain-lain Anda juga akan mendapatkan Minyak Wangi alkohol percuma dan Pekat sini. Anda pasti akan melihat bahawa harga adalah lebih rendah daripada banyak tempat lain dan jenis yang hampir tidak dapat ditandingi. Syarikat itu kini mempunyai beberapa cawangan di Malaysia dan negara-negara di luar negara.
 

  
 
17, Jalan Pandak Mayah 6, Pusat Bandar Kuah, 07000 Langkawi
Telefon / Fax: (604) - 966 4676; E-mel: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Cote De Parfum (Bebas Cukai)

langkawi-attraction-cote-de-parfume

Ini adalah satu lagi kedai berdiri sendiri yang mengkhususkan diri dalam minyak wangi. Jika anda seorang pencinta minyak wangi, anda akan pergi gila melihat koleksi di sini. Mereka mempunyai banyak minyak wangi berjenama dari pelbagai jenama. Ia adalah sebuah kedai bebas cukai dan minyak wangi yang cukup murah.

Waktu Buka: 9:00-21:00
Alamat Kontak: 16, Jalan Pandak Mayah 6,
Pusat Bandar Kuah; Telefon: (604) 969 8286/969 8288.
 
Perfume Desire
Kedai isnt terletak di Fair Mall Langkawi di Kuah. Mereka berbangga dengan lebih dari 200 wangian berjenama dengan jenama seperti Davidoff, Chanel, Elizabeth Arden, Versace, Estee Lauder, Gucci, Hugo Boss dan lain-lain
 
FFE 11, Langkawi Fair Shopping Mall,
Telefon: (604) 966 9988
 

  
 
Perfumes & Cosmetics - Langkawi Airport (Duty Free)
Kedai Paling menonjol di ruang Antarabangsa Langkawi Duty Free Minyak Wangi & Kosmetik IS THE Outlet. Ini adalah The Great Tempat untuk Diperhatikan FRAGRANCE Kegemaran Anda medali emas produk kosmetik seperti pedicure & manicure. IT IS mencari-cari alasan Murah? Dengan NO bermakna walaupun ia adalah bebas cukai. ADAKAH BAIK doesnt belum Koleksi? Ya, dengan segala cara. Ini Simpan besar dengan Semua Produk Terbaru Dari Semua Lebih Dunia. Anda boleh melakukan bintang untuk mengadar NS Di tempat lain.

Anda boleh membeli-belah di sini selepas mendarat atau semasa berlepas atau bahkan ketika bercuti di pulau itu. Kawasan bebas cukai di lapangan terbang mempunyai 24-jam akses percuma kepada semua.
 
Langkawi Parade (Bebas Cukai)
The Teow Hoon Suat kedai jabatan di dalam Langkakwi Parade saham mal koleksi produk kosmetik dan minyak wangi. Tanda termasuk Estee Lauder, Guerlain, Revlon, L'oreal, Dior, Clarins, Boss, Elizabeth Arden, Chanel, Lancome, Hugo dan banyak lagi. Mereka semua harga sangat cukup. Pusat membeli-belah ini terletak di luar Kuah ke arah barat (Padang Matsirat) dan mengambil masa lebih kurang 15 minit untuk sampai dengan teksi.
 
Langkawi Parade Megamall
A14-15, Pokok Assam, Langkawi
Telefon: (604) 966 5017/5018; E-mel: enquirytshbhd.com